top of page

Ben je het zat om ongebruikte kleding in je kast te hebben liggen? Wil je wat extra geld verdienen en tegelijkertijd je garderobe vernieuwen? Dan is Vinted de app voor jou! In deze blog zal ik je laten kennismaken met Vinted, een platform waar je gemakkelijk tweedehands kleding kunt verkopen en kopen. Ik zal mijn persoonlijke ervaring met Vinted delen en enkele handige tips geven voor succesvol verkopen op het platform.

Mijn ervaring met Vinted:

Sinds ik Vinted heb ontdekt, gebruik ik geen andere verkoopplatforms meer. Het is zo eenvoudig en handig om mijn (2e hands) kledingstukken te verkopen en er geld voor te krijgen. Het proces is snel en efficiënt - je maakt gewoon een foto van het item, voegt een beschrijving en prijs toe, en plaatst het op de app. Binnen de kortste keren ontvang je aanvragen van geïnteresseerde kopers. Ik was verbaasd over hoe snel mijn items werden verkocht!


Vinted pakje wegbrengen
Samen met boaz een vinted pakje wegbrengen

Wat Vinted onderscheidt van andere platforms is dat je het verdiende geld kunt gebruiken om nieuwe kleding te kopen via de app zelf. Dit is geweldig, want het betekent dat je je garderobe kunt updaten zonder extra geld uit te geven. Maar als je liever contant geld wilt, kun je er ook voor kiezen om je verdiensten uit te laten betalen op je rekening. Het is aan jou!

Tips voor succesvol verkopen op Vinted:

Om ervoor te zorgen dat je items snel verkopen op Vinted, zijn hier een paar handige tips:

1. Maak aantrekkelijke foto's: Zorg ervoor dat je heldere en goed belichte foto's maakt van je kledingstukken. Dit trekt de aandacht van potentiële kopers en vergroot de kans op verkoop.

2. Schrijf een gedetailleerde beschrijving: Geef zoveel mogelijk informatie over het item dat je verkoopt. Vermeld de maat, merk, staat van het kledingstuk en eventuele bijzondere kenmerken. Dit helpt kopers om een weloverwogen beslissing te nemen.

3. Wees eerlijk over de staat van het item: Transparantie is belangrijk op Vinted. Als er kleine gebreken zijn aan het kledingstuk, vermeld dit dan duidelijk in de beschrijving. Dit voorkomt teleurstellingen bij de koper en versterkt je reputatie als verkoper.

Veiligheid op Vinted:

Vinted neemt de veiligheid van haar gebruikers serieus. Het platform heeft verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat transacties veilig verlopen. Zo worden betalingen via de app afgehandeld en is er een beoordelingssysteem waarmee je de betrouwbaarheid van kopers en verkopers kunt controleren. Desondanks is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kopen en verkopen op elk online platform. Zorg ervoor dat je de gebruiksvoorwaarden van Vinted begrijpt en wees alert op mogelijke oplichting.

Vinted is een geweldige app voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om tweedehands kleding te kopen en verkopen. Met de mogelijkheid om geld te verdienen met je ongebruikte kleding en het te gebruiken om nieuwe items te kopen, is Vinted een win-win situatie. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring op Vinted en raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een duurzame en betaalbare manier om hun garderobe te vernieuwen.


Zijn jullie al bekend met Vinted?

Mocht je het leuk vinden ons te volgen klik dan hier -> Ons vinted account!

Veel liefs,

Familie Broedersbottom of page